+31 (0)38 – 741 00 08 info@macoproducts.nl

Over Maco

Als toonaangevende producent van heavy-duty handreinigings- en hand­verzorging­producten is MACO® dagelijks bezig met product­ontwikkeling en verbetering. Van automotive tot de vliegtuigindustrie, wij bieden u altijd het beste product om uw handen te beschermen, te reinigen en te verzorgen.

Innovatie

MACO houdt van innovatie. In het moderne laboratorium houden hoog gekwalificeerde chemici zich bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten. Maar een nieuw product ontwikkelen is nooit een doel op zich. Met elke innovatie dienen we een klant of de markt in zijn algemeen.

Leidraad

Als leidraad binnen MACO geldt dat al onze handreinigers oplosmiddelvrij moeten zijn. En vanzelfsprekend moeten al onze producten voldoen aan alle criteria die aan cosmetische producten worden gesteld. 

Controle

Het laboratorium ontwikkelt niet alleen maar is ook een geavanceerde testlocatie. Wij willen niets minder dan een topproduct aan u leveren. Daarom laten we niks aan het toeval over en leggen we de lat hoog. Elke grondstof ondergaat een strenge ingangscontrole alvorens deze verwerkt wordt tot eindproduct.

Productie

Maco werkt volgens de laatste stand der techniek en beschikt over ultramoderne tanks en installaties. Hierdoor kunnen wij een kwaliteit waarborgen die aansluit op de strenge Europese cosmetica voorschriften.

Afvullijnen

Onze automatische afvullijnen met diverse etiketteerstations zorgen voor een snelle en flexibele verwerking van de orderstroom. Ook voor private label verpakkingen bieden wij ongekend veel (low-volume) mogelijkheden.

Magazijnen

Vanuit ons centrale magazijn in Zwolle zijn wij in staat om snel te kunnen leveren. Ook bieden wij diverse voorraadhoudende diensten aan voor onze private label relaties.

Voor alle MACO handreinigers geldt dat Macoproducts B.V. de verantwoordelijke persoon is voor de naleving van de veiligheid, documentatie, kennisgeving en voorlichting van de consument en waarvoor de verplichte registraties zijn gedeponeerd.

GMP

CPNP registratie

Dermatologisch getest

Voor private label klanten kan het product­informatie­dossier en de CPNP registratie door Macoproducts B.V. worden verzorgd. Dit houdt in dat het product door ons zal worden geregis­treerd in de CPNP portal onder de naam van de klant.

Bij vragen over het product of wanneer er meer informatie nodig is zullen de bevoegde autoriteiten vervolgens contact opnemen met de klant of met Macoproducts BV.

Verkoopstructuur

Maco levert haar producten uitsluitend via importeurs, dealers en distributeurs. Er wordt niet rechtstreeks aan eindverbruikers geleverd. Vanuit onze productielokatie en magazijnen in Zwolle, en met een enthousiast team, werken wij voor relaties door heel Europa. Neem de proef op de som en bel ons gerust, wij staan graag voor u klaar!

Verkoop- en technische ondersteuning

Een goed product produceren en leveren is natuurlijk heel belangrijk. Maar er is meer dan dat; wij denken graag met u mee, geven technische ondersteuning aan uw verkoopmedewerkers en support richting uw klant. Samen maken we er iets moois van!

MACO